изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:34 EET
ХОРОСКОП ЗА 18 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 ДЕКЕМВРИ


ОВЕН - Ще се заемете с нова задача или проект, които ще подобрят бюджета ви. Подготовка за пътуване ще ви направи по-активни, в грижата ви да не пропуснете част от детайлите по тях.

ТЕЛЕЦ - Не пренебрегвайте личните си ангажименти, въпреки натоварената си програма. Успехи за онези от вас, които се възползват от възможностите си пълноценно и положат необходимите усилия.

БЛИЗНАЦИ - С предимство ще бъдат онези задачи, изискващи повече информация и знания. Няма да ви затруднят, предвид любознателността ви, а и професионалната ви подготовка.

РАК - Като организирани хора, ценящи времето, ще пристъпите към задачите си отговорно и без излишна суета. Изградили сте си авторитет и многократно се го доказали с работата си до момента.

ЛЪВ - Поддържайки коректни взаимоотношения с хората около вас, делата ви ще се развиват по начина, който желаете. Без излишни вълнения ще работите по тях, осигурявайки си добро присъствие.

ДЕВА - Ще довеждате до край започнати дела, а там, където нещата не зависят от вас ще съумявате да ги насочвате в правилната посока, или поне така би трябвало да бъде. Очаквани новини.

ВЕЗНИ - Ако се почувствате не във форма потърсете лекарска помощ, за да се възстановите бързо и без усложнения. Във връзка с професионалните ви задачи ще имате срещи с подходящите хора.

СКОРПИОН - Ще намерите изход от създалата се ситуация, каквито и настроение да буди това у вас. Разнообразни контакти и изяви в различни сфери, с които ще впечатлявате със силата на аргументите.

СТРЕЛЕЦ - Ще разнообразите ежедневието си, ако предпочетете по-приятни занимания, с които да освежите мислите и настроението си. С приятели ще се разведрите, обменяйки информация.

КОЗИРОГ - Изостанали служебни задачи ще ви принудят да потърсите по-добри решения, за да наваксате пропуснатото. Работейки и върху квалификацията си, ще попълвате знанията си.

ВОДОЛЕЙ - С професионален поглед за нещата, над които работите няма да пренебрегвате и предложенията на партньорите си. Вземайки заедно решенията, ще изисквате и поделяне на отговорностите.

РИБИ - Ще отстоявате позициите си така добре, както и се трудите. Разумни и прагматични, ще избегнете подводните течения, с които сте заобиколени и няма да се разочаровате от себе си.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди