изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:16 EEST
Похитителите държали жертвите си в шумоизолирани стаи    
Ред и сигурност
Бандитите, отвличали хора, са държали жертвите си в шумоизолирани стаи, съобщиха от МВР. И в момента полицаи претърсват къщи в околностите на София. За една от тях е установено, че със сигурност е била обитавана от похитителите. Намерена е и такава стая, в същата сграда престъпниците са започнали да оборудват и още една.


Това съвпада и с описанието, които самите заложници даваха досега на местата, където са държани. И Киро Киров, и Румен Гунински – младши разказаха, че са били в тесни помещения, специално оборудвани за целта. Те не са чували това, което се случва в останалите стаи, нямали са и прозорци. Бизнесменът Киро Киров бе по-подробен в описанието си и разказа, че за да се стигне до помещението, в което е държан, е трябвало да мине през преддверие. Таванът е бил по-нисък, вътре, освен легло, е имало и химическа тоалетна.

И в момента се извършват претърсвания, обиски на обекти и задържания на лица, за които се предполага, че са свързани с групата.

Задържаният магистрален грабител Йожи се смята за тартор на групата. С него са работили още Хамстера и Културиста.

В групата влизали задържаните преди време автокрадци Дебелото и Патицата. Предполага се, че именно те са подсигурявали апашите с крадени коли. Според вътрешния министър Цветан Цветанов тарторите на групата са знакови фигури от престъпния свят, всички са с богато криминално минало, някои от тях са лежали и в затвора, от който са пускани за добро поведение.

Мария Николаева, БЛИЦ


ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ЗАЛАВЯНЕТО НА БАНДАТА ТУК

 


Сходни връзки

Похитителите държали жертвите си в шумоизолирани стаи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди