изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:25 EEST
Операция “шок и ужас” започва Бойко срещу подземния свят    
Ред и сигурностДобре осведомени източници споделиха под пълен секрет, че в петък, късен следобед, ще бъде дадено началото на серия удари срещу развилнелите се бандити и разбойници. Каскадата от акции в национален мащаб цели да бъдат респектирани бандюгите, за да оставят на мира законопослушните граждани в навечерието на Коледа, пише afera. Bg.

Премиерът Борисов и министър Цветанов са стигнали до убеждението, че криминалният контингент не оценява тяхната досегашна въздържаност от началото на мандата. Операцията ще бъде истински „Шок и ужас”, споделят посветени.

„В МВР се насъбра изключително много информация за различни групи. Ще бъдат закопчани фигури от целия спектър. Нашият министър малко ги вкарва в заблуждение. Няма да се ограничаваме само в кръга от заподозрени лица и групи, които имат причастност в последните събития.”.
Спецът изглеждаше откровен. Той е на високо ниво в ГДБОП и е част от екипа, пристигнал във Варна заради стрелбата по съпругата и сина на Джованито.

„Бързият контакт” с него този път не подразни особено „съгледвачите” на местната дирекция. Очевидно те са петимни да получат всяка помощ. Или поне да не бъдат разнасяни по медиите...
Работим с тези момчета от лятото на 2002 г. Досега винаги са били точни. В момента са надъхани да покажат, че не те са виновни за развихрилата се организирана престъпност. Дано поне не ги замесят в „двусмислени схеми” като с елиминирането на Богровеца... (Споменът с отстрелването на Мишо Чешкия на 19-и април 2004 г. във Варна е още жив...)

В рамките на операцията, която ще има поне три нива на „сито”, ще бъдат прибрани „на топло” и доста „агенти”.

Специално внимание ще се обърне на София – основният удар ще бъде там.

МВР погва всички – острилки, ятаци, информатори, „чадъри”. Ще изгорят и „певци” в МВР.

Този път не само от областта – застрашени са според нашите източници и хора от СДВР, които лежали на стари лаври и разчитали на доброто отношение на Б.Б. към тях от едно време.

В момента са се „разпели” почти всички остатъчни бригади – на Златко, на Очите, на Камен. Баретата ще направи последен опит да се „откупи” – при него има инфо за банди за отвличане още от времето на „войните” му с Бай Миле, шушнат запознати.

Перничани също ще бъдат обект на особено внимание. Опитите на някои от тамошните „авторитети” да напуснат страната са осуетени.

Видни властници в Плевен се изкушавали да задействат свои хора в обкръжението на Б.Б., за да осигурят „тънка лайсна” за своя град.

Тръпнат и в Русе и Бургас. Този път градът на Дунава ще бъде обект на настойчиво внимание в прочистващите операции. Там също била насъбрана свежа оперативна информация за активистите в криминалните среди.

След стрелбата по Джованито и варненски улични „герои” ще бъдат погнати. Докато ченгетата уж дебнеха с кого се свързва Петьо, те насочиха внимание най-после и към нарочени за техни „любимци” – втората редичка на Жеко и Красьо. Изгладнелите авери на Шопа също няма да бъдат забравени. Любопитно ще бъде дали най-писло комисар Димитър Димитров ще събере кураж да прасне гадните копчета, които досега са се измъквали, защото спекулират с карти на „сътрудници”.

Комисар Димитров едва ли ще направи зле и да инструктира своите момчета – сутринта на 16 декември две коли на дирекцията бяха заградили на „Мария Луиза” „подозрителна” лимузина. И всичките осем полицаи с бронежилетки бяха излезли от автомобила...

http://blitz.bg

 


Сходни връзки

Операция “шок и ужас” започва Бойко срещу подземния свят | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди