изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:04 EEST
АГИТКАТА ЩЕ ПОВЕДЕ ДОБРУДЖА КЪМ ПОБЕДАТА В МЕГАДЕРБИТО НА БЪЛГАРИЯ    
СпортЧетирима състезатели на Добруджа Сплендид намериха място сред десетте най-добри състезатели на федерацията по хандбал за тази година

Вратарят Иван Иванов зае второ място в престижната класация. Антон Ганев е №6, Борислав Борисов е № 8, а Росен Колев дели десетото място. За №1 е определен Чавдар Чернев от варненския “Спартак”. При жените Нели Добрева и Роксана Радева са съответно на 4 и 5 място.  
В същото време в лагера на добричкия тим се стягат за мегадербито на България. Тази събота от 17 часа възпитаниците на Георги Андреев гостуват в Шумен на едноименния тим. До момента двата тима са единствените с пълен точков актив.
“В последния мач от есенния дял на шампионата ще излезем за победа, за да завършим годината начело на групата. Отиваме с пълен състав. И двата отбора се познаваме добре, но ние имаме предимството, че в залата ще бъде и нашата неотразима агитка. Клубът ще осигури транспорт за феновете си. Мачът ще бъде ръководен от братя Костови от Горна Оряховица”, заяви клубният президент Георги Андреев.

Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

АГИТКАТА ЩЕ ПОВЕДЕ ДОБРУДЖА КЪМ ПОБЕДАТА В МЕГАДЕРБИТО НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди