изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:14 EEST
Нова операция на МВР ”чисти” алибито на бандити    
Ред и сигурност Специализирана полицейска операция по привеждане в известност на криминалния контингент в цялата страна върви паралелно с операция „Наглите". Това съобщи пред Дарик радио тази сутрин главният секретар на МВР Калин Георгиев.

"Паралелно с тази операция по унищожаването на бандата на „Наглите" върви и друга по привеждане в известност на активния криминален контингент и по изчистване на алибита по отношение на тежки престъпления, извършени на територията на страната. Така че имаме застъпване паралелно на две операции", каза той.

Георгиев поясни, че втората операция няма кодово име, защото е рутинна.
"Оттук нататък ще бъде така - ще има системност в изпълнението на такива полицейки операции, колкото и шаблонно да звучи", предупреди главният секретар.

Запитан дали тази акция ще бъде нещо подобно на известната от близкото минало "Респект", той отговори: "Вижте, „Респект" има едно негативно натоварване с отрицателни емоции, свързани със случая „Чората" (Ангел Димитров беше убит по време на тази операция в Благоевград - б.р.), така че респект е малко силно казано. Това са рутинни полицейски действия, които ние ще предприемаме и се надявам на бандитите да не им е хубаво". dir.bg

 


Сходни връзки

Нова операция на МВР ”чисти” алибито на бандити | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди