изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:05 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностСИГНАЛ за забелязан лек автомобил "Фолксваген Голф", в който е натоварена кафе-машина, е получен в 6 часа на 16 декември в РУ на МВР в Балчик, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Незабавно са организирани издирвателни действия от полицейски автопатрул и след кратко преследване на колата са задържани М. Ч. /21/, криминално проявеният И. К. /20/ / и М. М. /18/, и тримата от Белия град. В хода на проведените мероприятия на паркинг в град Балчик е открита и откраднатата кафе-машина, марка "Зануси", собственост на добричка фирма. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.
ЗА ВРЕМЕТО от 8 до 16 декември неизвестен проникнал в три апартамента на новострояща се жилищна кооперация в Добрич и извършил кражба на три електрически табла и два водомера. Съобщение за извършеното престъпление е подадено в сряда около 14.30 часа. Образувано е досъдебно производство.
ПОЖАР в лек автомобил "Москвич 412", паркиран на улица в Каварна, е гасен през предходното денонощие. Пламъците унищожили ел. инсталацията на колата. Причина за инцидента е късо съединение. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди