изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:05 EEST
ДЯНКОВ ЗАБРАНИЛ КОЛЕДНИ ДОБАВКИ ЗА ОБЩИНАРИТЕ В БАЛЧИК    
НовиниПредвидените коледни добавки към заплатите на служителите в звената на бюджетна издръжка в община Балчик няма да бъдат изплатени, съобщиха вчера от пресцентъра на община Балчик.


Повод за решението е писмо на министъра на финансите Симеон Дянков от 10 декември т.г. В него изрично се настоява първостепенните разпоредители с бюджетни кредити да не разрешават извършването на разходи за допълнителни възнаграждения. "Имаме финансовата възможност да стимулираме нашите служители, но сме длъжни да се съобразим с искането на Министерството на финансите", е коментирал кметът на Община Балчик Николай Ангелов.
Вчера общинският съвет в Балчик е подкрепил искането на Атанас Друмев Пеев от Добрич за финансиране издаването на книгата "Майстори на добруджанската народна музика", която ще включва информация за 230 гайдари, кавалджии, гъдулари и акордеонисти от всички общини на Добричка област. Сумата, гласувана от местния парламент, е 1000 лева.
Вчера коледарска група от ЦДГ №2 в Балчик е благословила Общинския съвет по време на неговото заседание, а децата бяха дарени с коледна пита от председателят на местния парламент Стефан Павлов.
 


Сходни връзки

ДЯНКОВ ЗАБРАНИЛ КОЛЕДНИ ДОБАВКИ ЗА ОБЩИНАРИТЕ В БАЛЧИК | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДЯНКОВ ЗАБРАНИЛ КОЛЕДНИ ДОБАВКИ ЗА ОБЩИНАРИТЕ В БАЛЧИК
Автор: Anonymous да 2009-12-18 @ 18:08 EET
ЗАБРАНАТА ЗА КОЛЕДНИТЕ ДОБАВКИ
НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА УЧИЛИЩАТА С
ДЕЛЕГИРАН БЮДЖЕТ.
УВЕДОМЕТЕ КМЕТА НА БАЛЧИК.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди