изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:51 EET
Жените обожават да четат книги за секс    
Любопитно

Скорошно изследване показа, че жените обожават да четат художествени книги, в които по един или друг начин става дума за секс. Защо произведения с такова съдържание привличат представителките на красивия пол?



Психолозите са доказали, че на жените повече, отколкото на мъжете, им допадат книги на тема секс. Анкета, проведена сред повече от 2000 жени, показа, че еротичните и романтичните книги са сред предпочитаните от жени на средна възраст.

35 % от жените на възраст 40-45 години залагат преимуществено на такъв тип четиво. На част от жените пък им харесват книги със сексуални сцени. Най-голяма част от участничките в анкетата - повече от 50 %, признава, че се възбужда от еротичните откъси в книгите.

В хода на анкетата е изяснено също така, че 2/3 от жените четат по една книга на месец, а всяка пета - по една книга на седмица. 4,6 % от жените въобще не четат книги.  actualno.com

 


Сходни връзки

Жените обожават да четат книги за секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди