изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:06 EEST
Още 2-ма задържани като част от ”Наглите”    
Ред и сигурност
Още двама души са задържани тази нощ по подозрение, че са част от групата за отвличания. Това съобщи БТА, като се позова на източници в Съдебната палата. Засега разследващите не съобщават имената на арестуваните.


Днес се очаква прокуратурата да поиска най-тежката мярка за неотклонение за новите двама задържани, както и за Прокопи Прокопиев - Културиста, Ивайло Евтимов - Йожи и Христо Георгиев - Хамстера.

Тримата се спрягат за лидери на престъпната група, която е отговорна за 12 от похищенията през последните няколко години.

"От задържаните в момента около 23 лица, 5-6 са основната група, но те са изключително арогантни, нагли, с богати криминални досиета, някои от тях са лежали в затворите за грабежи или опит за убийство и, за съжаление, незнайно по какви причини, за добро поведение са били освободени", каза пък след края на операция "Наглите" министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

dir.bg

 


Сходни връзки

Още 2-ма задържани като част от ”Наглите” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди