изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:59 EEST
Гейзо: Ало, ало, в Германия съм    
Новини Евгени Милев-Гейзо от бандата на "Крокодилите", който е издирван от полицията във връзка с опит за  грабеж на турски гражданин на автомагистрала "Тракия", отново даде интервю, твърдейки че е в Германия,   този път за предаването "Станция Нова".

Той осъществи видео връзка по скайп от интернет клуб на улица “Гугъл”, някъде в Германия.

Клубът обаче приличаше на тоалетна, а около него нямаше нито един германец и никой не говореше на немски. Присъстваше само съдържателят на интернет кафето, на когото Гейзо говореше на български. “Кажи нещо на немски, кажи на дойч, бе”, молеше му се Гейзо да каже две приказки.

На въпрос с какво се занимава в Германия, той обясни: “Германия е голяма, имам си работа там, имам и приятелка германка. Просто на един приятел му прекарвах един камион с неща”.  После пък обясни, че бил тръгнал с лека кола, а не с камион.

“Ходя от време на време в Германия да изкарвам пари, да прекарам кола на някого, сега имам само 200 евро в джоба. У нас никой не иска да ме вземе на работа”, оплака се той.

Гейзо се занимавал с железа и имал ресторант преди време, а брат му - Емил Милев се занимавал с дърва и имал магазинче.

"Брат ми се крие ли? Той се е изплашил от полицаите", учуди се Гейзо и обясни, че няма идея къде се намира брат му Емил от от 13-ти.
 
"Пред моя и неговия блок се разхождат маскирани полицаи. Майка ми е яко притеснена, не знам дали не е в болница вече. Полицаите са почупили цялата й къща, имам фургон и той е потрошен.", каза той. 

По думите му у нас има дела за грабежи с опит за убийство на човек от МВР. На първа инстанция бил осъден, а после оправдан.

Според него прокуратурата няма никакви доказателства срещу него и всичките дела са поръчкови.

На въпрос кой и защо му има зъб, за да го топи, той отговори така: “Залових племенника на началника на Второ РПУ в София – Александър Василев да краде в ресторанта ми. Хванах го и викнах полицаите от 2 РПУ. Те го пуснаха и потулиха случая. Оттогава вуйчовото обърна живота ми наопаки и започнаха да ме съдят. После дойдоха куп полицаи и разбиха ресторанта. Направиха ми дела без нищо”, обясни Гейзо.

Гейзо хвърли и още една бомба.

Приятелите и колеги на Василев от СДВР - Михаил Наумов, Пламен Папалезов, както и зам.-шефът на Гранична полиция Николай Даскалов са виновни за убийството на турски граждани при полицейска хайка, което са искали да припишат пак на Гейзо. Това било станало през 90-те години. За такива неща има давност 20 години, така че ако се провери, всичко ще излезе, настоя Гейзо от бандата на "Крокодилите".

Два дни след инцидента от 14 декември, при който Гейзо и брат му Емил-Кроки бяха обявени за издирване, а аверът им Димитър Богровеца беше застрелян, Милев даде интервю за столичен вестник и обясни, че няма нищо общо с грабежа и от седмица е в Германия. От МВР обаче разкриха, че мъжът не е напускал страната и фиктивно е изведен със съдействието на граничен полицай на Калотина, който е задържан.

Справките, правени в системата на "Гранична полиция", са доказали, че един той е въвел фалшивите данни на Милев. Според тях Гейзо е продължил за Германия. Справката на "Гранична полиция" показва, че страната ни са напуснали трима души, а според компютъра те са четирима. Този, който липсвал от списъка, бил именно Милев.

“Има видео наблюдение, имам печати по паспорти, имах проблеми с полицията, правиха ми проверки навсякъде”, оплака се Милев.

Гейзо показа и сръбски печат на паспорта си, после си призна, че телефонът му е вече включен. /БЛИЦ

Задържан е граничен полицай от ГКПП-Калотина

Издирваният Гейзо от Крокодилската банда: Ало, от седмица съм в Германия!

МВР обяви двамата ”Крокодили” за издирване

Полицията издирва 10 души за стрелбата на ”Тракия”

„Бандата на Крокодилите” (Справка Агенция „Фокус”)

Маскирани обират турски шофьор, един от престъпниците е застрелян /ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ/

МАГИСТРАЛНИТЕ БАНДИТИ КРОКОДИЛА И ГЕОЙЗО - ЗАД РЕШЕТКИТЕ В АРЕСТА

 


Сходни връзки

Гейзо: Ало, ало, в Германия съм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди