изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:56 EEST
Нов обир на банков трезор    
Новини Голямо количество пари е откраднато от трезор в сграда на "Уникредит Булбанк" в Пазарджик. Трезорът се намира в сградата на банката, но се ползва от частна охранителна фирма, занимаваща се с банкова охрана. По неофициална информация на БТА са откраднати над 100 000 лева, а фирмата е "Вип секюрити".

Сигналът за незаконното проникване е подаден тази сутрин. При огледа не са открити следи от взлом, съобщи БГНЕС.

Според говорителя на полицията Мирослав Стоянов в момента се извършват разпити на служители на банката и частната фирма, която се занимава с банкова охрана и инкасова дейност в цялата страна. Разпитват се и живущи на улица "Есперанто", където се намира сградата на банката.

Клонът на банката ще отвори веднага щом полицията приключи работата си по разследването, съобщиха от финансовата институция. Клиентите могат да ползват най-близкия филиал на бул. "България" 6 в града.

По информация на банката трезорът е бил застрахован.

Само преди дни в София беше ограбен голям частен трезор в центъра на София. Засега не се знае каква е откраднатата сума, но се предполага, че цифрата е голяма, тъй като бяха обрани 190 касетки.

Вчера пък стана ясно, че бивш полицейски шеф е подпомагал банда за обири. Преди време той беше замесен в група от пътни полицаи, които рекетирали шофьори. Оказа се, че след това е назначен на работа като съдебен шофьор. dir.bg

 


Сходни връзки

Нов обир на банков трезор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди