изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:41 EEST
ДЕЖУРНАТА ЦДГ №29 ЩЕ РАБОТИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ВАКАНЦИЯ    
НовиниДежурната ЦДГ №29 ще има дежурни групи през всички работни дни по време на обявената от общината коледна ваканция за детските ясли и градини в Добрич, съобщиха от кметството в края на миналата седмица.

След като стана ясни резултатите от направеното проучване в детските заведения в града и записванията за посещения на дежурните групи, е решено през този период да има дежурна яслена и една или повече детски групи. Детската градина с осигурени дежурни групи ще работи от 21 декември до 8 януари. Подадените заявления от страна на родителите за различните периоди са съответно за периода 21 – 23 декември – 39 деца, от 28 до 30 декември – 34 деца, от 4 до 8 януари – 49 деца. Заявените деца за яслената група за периода от 21 до 8 януари са 12. През целия период от 21 декември до 8 януари ЦДГ№29 ще работи с дежурни детски групи и яслена група в зависимост от реалните посещения на децата, информират още от общината.
 


Сходни връзки

ДЕЖУРНАТА ЦДГ №29 ЩЕ РАБОТИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ВАКАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди