изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:20 EEST
Сергей Станишев: Първите два месеца показаха пълна неефективност от работата на парламента    
ПолитикаСофия. Първите два месеца показаха пълна неефективност от работата на парламента. Това каза на пересконференция председателят на Парламентарната група на Коалиция за България Сергей Станишев, предаде репортер на Агенция “Фокус”. По думите на Станишев в този парламент се приемат механично закони.

За първата сесия на миналия парламент са приети 91 закона, а сега – 64. Миналият парламент за този период е приел 16 изцяло нови закона, а сега е приет само един изцяло нов закон.
Общият извод е, че няма ясна законодателна програма с приоритети. Работи се на парче, заяви Станишев. По думите му много показателен факт е, че една парламентарна група изчезна още в началото на мандата на НС.
Огласен беше днес мониторинг на института за модерна политика – единственото положително нещо, което виждат представителите на гражданското общество са опитите да се справят с гласуването с чужди карти, обясни Станишев.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Сергей Станишев: Първите два месеца показаха пълна неефективност от работата на парламента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди