изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:12 EEST
ПОЗДРАВ ЗА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ОТ УЧЕНИЦИ НА ХУМАНИТАРНАТА ГИМНАЗИЯ    
ОбразованиеВъзпитаници на театрална студия "Веселушко" при Хуманитарна гимназия "Св. св. Кирил и Методий" са представили пред децата от детските градини спектакъла "Вълшебникът от Оз" по Лиман Франк Баум, съобщиха от гимназията.

 Инициатор на проявата и постановчик на пиесата е г-жа Тодорка Георгиева, начален учител в училището. Автори на музиката са музикалните педагози Елена и Сашо Карабельови. Малките актьори са учениците от 3 „в” клас на Хуманитарната гимназия. Богатите декори и костюми на героите са дело на съпричастните към дейността на училището родители. В уютната зала на Общинския младежки център "Захари Стоянов" възпитаниците на детските градини са имали възможността да се срещнат с вълшебството и добротата, със смелостта и красотата на героите от известното произведение.
Театралният състав с ръководител г-жа Тодорка Георгиева функционира в училището от няколко години, има три постановки и множество представления. Тази година той е включен и в работа по проекта "Училището днес - ковачница на млади таланти", с клуб "Звездни актьори". По този проект Хуманитарна гимназия "Св. св. Кирил и Методий" е партньор на Сдружение "Международен институт по мениджмънт" в Добрич.
 


Сходни връзки

ПОЗДРАВ ЗА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ОТ УЧЕНИЦИ НА ХУМАНИТАРНАТА ГИМНАЗИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди