изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:53 EEST
ЗАЛОВИХА ТРИМА ПИЯНИ ШОФЬОРИ ПРЕЗ УИКЕНДА    
Ред и сигурностТрима доста пийнали шофьори са заловени от органите на реда през почивните дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


Първият почерпен водач е спипан на 19 декември по ул. ”Трети март” в Генерал Тошево. Това е 25-годишният Н. К. от село Кардам. При подаден сигнал за спиране със стоп-палка на лек автомобил “Ауди”, той не се подчинил и продължил движението си по ул. ”Черно море”. След задържането му е извършена проверка за употреба на алкохол, която е отчела 2,63 промила.
На 20 декември около 1.30 часа след полунощ в ЖК "Дружба" в Добрич е спрян лек автомобил “Волво” с варненска регистрация, управляван от К. Г. /33/ от Добрич. При последвалата проверка за употреба на алкохол техническото средство отчело 2,78 промила. Час по-късно по ул. ”Васил Левски” е спрян лек автомобил “Волво” с водач И. С. /35/ от Добрич. Тестът за употреба на алкохол показал 3.50 промила алкохолна концентрация.
Тримата водачи са задържани със заповед за срок от 24 часа. Срещу тях са образувани бързи полицейски производства. НДТ
 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА ТРИМА ПИЯНИ ШОФЬОРИ ПРЕЗ УИКЕНДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди