изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:55 EEST
Бивш съдия вдига търговски комплекс в съдружие с грузинец    
НовиниВ центъра на Благоевград започна строителството на магазин от веригата BILLA на мястото на опожареното казино “Елдорадо” в сградата на старото кино “Никола Калъпчиев” срещу съда. Сградата е собственост на бившия сандански съдия Илия Янев, грузинеца Владимир Тутдеридзе и нотариус Маргарита Голомехова, вдовица на разстреляния преди 4 г. пред “Макдоналдс” в столицата бивш републикански шампион по плуване Костадин /Динко/ Костадинов, обяснява регионалният вестник "Струма".

През есента на 2008 г. експертен съвет на община Благоевград е одобрил предложението на собствениците старото кино, което заедно с прилежащия заден двор е с площ от 1679 кв.м, да бъде съборено и на негово място да се изгради 7-етажен търговски център с разгъната площ 9200 кв.м. 

Планът е в комплекса да има заведения за хранене, магазини, офиси и конферентни зали плюс паркинг за 100 коли. Новата сграда трябва да се върже на калкан със съседната луксозна жилищно-офисна кооперация, построена наскоро от грузинеца, която държи най-високите продажни цени в Благоевград от 1200 евро на кв.м.

/БЛИЦ
 


Сходни връзки

Бивш съдия вдига търговски комплекс в съдружие с грузинец | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бивш съдия вдига търговски комплекс в съдружие с грузинец
Автор: Anonymous да 2009-12-24 @ 18:47 EET
да им дават още големи заплати на съдиите , ще вдигат и замъци.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди