изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:25 EEST
ПАРЛАМЕНТЪТ КАТО НАЧИН ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ: Предлагат по милион за купуване на депутати от ГЕРБ и Атака    
Политика Имам информация, че се предлага по милион за купуване на депутати от ГЕРБ и „Атака”. Започнали са сондажи към няколко народни представители от нашата парламентарна група. Това каза Волен Сидеров - депутат от „Атака” в предаването „Тази сутрин" на БТВ, предаде КРОСС. Целта, според него, е да се предизвика хаос и нови парламентарни избори.

По повод последната информация около операция „Наглите” Волен Сидеров коментира, че Хамстера е в група, която е купувала гласове. Значи връзките са много преки и те ще стават все по-ясни, особено след като ние виждаме, как ден след ден , биват залавяни, разобличавани хора, свързани с тази банда за отвличания. Една от фигурите там, така наречения Хамстер е свързан не само с РЗС и Яне Янев, а със създателите на проекта РЗС.

„Това са безкрупулни хора, които са впрегнати да работят за РЗС”, заяви той. Той предложи да си припомним, коя е застрахователната компания, която е предлагала застраховки срещу отвличания.

Припомняме, че през май месец такава услуга беше предложена от застрахователната компания "Лев инс", съвместно с Lloyd s и AON Benfield.

Според лидерът на „Атака”, премиерът трябва да заеме ясна позиция, защото иначе се рискува държавата да влезе в един период на трусове и проблеми.

„Яне Янев беше изгонен от групата на ОДС за купуване на гласове”, припомни Сидеров. Той каза още, че Янев може да бъде разследван за престъпления по служба в качеството му на председател на парламентарната комисия по корупция: „Използвал е комисията за частпром". Някои от данните Янев е прикривал, а други ги изваждал и използвал за собствена употреба.

„Най-важното е да бъдат разобличени тези, които подготвят удари. Точно сме започнали да печелим доверието на нашите партньори, а се иска да се създаде хаос”, коментира Сидеров.

„Ударът е прицелен така, че да предизвика катаклизми”, заключи депутатът от „Атака”.

Волен Сидеров коментира и решението на Борисов за отмяна на референдума за новините на турски език: „Няма да позволят определени детайли да развалят партньорството. В случая аз разбирам позицията на премиера". Според него, тези новини може да бъдат отменени и без референдум. „Ние сме против това, да се създава напрежение, но искаме конституционните норми да се спазват и България да не бъде обявена за дуалистична държава", каза в заключение лидерът на „Атака”. actualno.com

 


Сходни връзки

ПАРЛАМЕНТЪТ КАТО НАЧИН ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ: Предлагат по милион за купуване на депутати от ГЕРБ и Атака | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПАРЛАМЕНТЪТ КАТО НАЧИН ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ: Предлагат по милион за купуване на депутати от ГЕРБ и Атака
Автор: Anonymous да 2009-12-23 @ 09:58 EET

Засега явно няма доказателства за връзка между бандитите и РЗС.

Но г.н Сидеров си е нарочил виновници и ще гони духове докрая. Ама какво ли има да се чудим - той и спрямо евреите така се изказва. Сигурно не са много тези дето са му чели книжките за световната еврейска конспирация. Все пак добре е, че е твърде дребена цел инак евреите досега да са го отвлекли... :-))

ПАРЛАМЕНТЪТ КАТО НАЧИН ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ: Предлагат по милион за купуване на депутати от ГЕРБ и Атака
Автор: Anonymous да 2009-12-23 @ 10:19 EET

А бе хора, няма ли да се яви един политик дето ако иска за 2 месеца може да оправи тази държава и престъпността в нея. Явно нико не иска това. Всичко друго е въздух под наягане.

ПАРЛАМЕНТЪТ КАТО НАЧИН ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ: Предлагат по милион за купуване на депутати от ГЕРБ и Атака
Автор: Anonymous да 2009-12-23 @ 22:16 EET
Ма как ще я оправи за два месеца?? То всички навързани като свински черва.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди