изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:00 EEST
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН    
Ред и сигурностПрез денонощието на  територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич са  регистрирани три криминални престъпления.


На 22 декември т.г. при проведени оперативни мероприятията от служители на Второ РУ на МВР Добрич, в землището на с.Житница и с.Хитово  са установени  и задържани две лица от с.Балик в момент на бракониерски лов с незаконно притежавана гладкоцевна пушка. Това са Т.А. 24 г. и Т.Е. 22 г. Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство. 
За  времето от 17,00 до 22,00 часа на 22 декември, неизвестен извършител е проникнал в частен дом в с.Соколово, община Балчик, от където е извършил кражба на  компютър и златни накити. Образувано е досъдебно производство по описа на РУ на МВР Балчик.
Допуснато е едно пътно-транспортно произшествие на територията на гр. Добрич с трима ранени граждани.
На 22 декември в  РУ на МВР Балчик е получено съобщение за настъпило пътно-транспортно произшествие по пътя гр.Балчик - гр.Добрич, между селата Сенокос и Соколово. Незабавно произшествието е посетено от дежурната следствено-оперативна група на РУ на МВР Балчик, дежурния екип на звено "Пожарна безопасност и спасяване" - Балчик и Спешна медицинска помощ - Балчик. При огледа е установено, че 44-годишната И.М., водач на лек автомобил "Фолксваген Голф", добричка регистрация, при несъобразена с пътните условия скорост, при мокър и заледен асфалт, на десен завой губи контрол над автомобила и се блъска в крайпътно дърво .
От настъпилия пътен инцидент,  жената е получила черепно-мозъчна травма, с опасност за живота. Пострадали са и пътниците в автомобила - М.М. /49/, получил  фрактури в областта на гръдния кош и  20-годишния С.Я., с фрактури на краката и таза.  Тримата са откарани и настанени за лечение в МБАЛ Добрич. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУМВР Балчик.   
Служителите от звено "Пожарна безопасност и спасяване" в областта са участвали в гасенето на два пожара, без загуби, възникнали в коминни тела в гр.Добрич.
Отводнен е един обект и оказана една аварийно-спасителна дейност.
23 декември 2009 г.             ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди