изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:46 EEST
Мартин Петров нападна Марк Хюз: Постъпваше нечестно с мен!    
Спорт
Вкарвах голове, а ме оставяше на пейката, оплака се българинът. Българският национал Мартин Петров нападна уволнения мениджър на Манчестър Сити Марк Хюз. Марто, който вкара едно от попаденията при победата с 2:0 над Сток Сити в дебюта на Роберто Манчини като мениджър на "гражданите", сподели, че смята отношението на бившия наставник за абсолютно несправедливо.


Българинът обеща, че в бъдеще ще разкаже за всичките си проблеми при уелсеца, който упорито го оставяше на резервната скамейка дори след изключително успешни игри и голове на Мартин Петров.

"Всеки път, когато отбележех гол, бях изпращан на пейката", заявява Марто пред официалния сайт на Манчестър Сити.

"Сега не е моментът да говоря за своето положение. През изминалите 6 месеца с мен се случиха твърде много неща. Може би в бъдеще ще говоря. Но това, което той (б.р. - Марк Хюз) правеше с мен, мисля, бе нечестно. Вече съм извън България 10 години и това е първият път от много време насам, когато останах извън игра толкова дълго време. Но аз съм професионалист и с времето ставам по-устойчив и силен", заяви Петров.

"Mожем да играем още по-добре. Тренирали сме едва 4 дни с новия мениджър. Мисля, че ще станем по-добри. Малко сме нервни, защото всички искахме да покажем на какво сме способни. Знам, че можех да играя по-добре срещу Сток. Не бях на терена от два месеца и във втората част бях изморен. Винаги се опитвам да дам най-доброто от себе си. Всички са изненадани от бързата смяна на мениджъра, но ние сме футболисти, които си печелим парите и трябва да се концентрираме, защото ни предстоят мачове. Трябва да се опитваме да спечелим всяка среща, това ни е работата", казва още Мартин Петров. /БЛИЦ

 


Сходни връзки

Мартин Петров нападна Марк Хюз: Постъпваше нечестно с мен! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди