изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:12 EEST
ВАРНЕНСКА ХЕГЕМОНИЯ В ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛЕН БРИДЖ ПРАЗНИК    
СпортДомакините със силно присъствие в ТОП 3 в двойковия турнир и в отборната надпревара


36 двойки и 12 отбора от цялата страна, както и гости от Русия и Франция, взеха участие в традиционния коледен бридж празник на град Добрич, съобщи centersport.org. Състезанието се проведе в парк хотел "Изида".
На първо място в двойковия турнир се наредиха вицешампионите от държавното ни първенство Радослав Радев и Антон Андонов от Варна, следвани от вицеевропейския шампион за младежи Стефан Скорчев (Суворово) и вицешампиона от държавното ни първенство Санислав Недков (Добрич). Третото място заеха д-р Паскал Паскалев и Ивайло Добрев от Добрич, следвани отново от представители на домакините - Божидар Пеев и Неделчо Кирчев.
Изключително оспорвано премина отборния турнир, където наградите за призьорите бяха много вкусни - печено прасенце и печени пуйки, изкусно приготвени от майстор готвача на ресторант "Изида", гарнирани обилно с вино и гроздова ракия. Тук щастието се усмихна на класата - победител стана отбор "Билдинг" с капитани Венелин Великов и Георги Михайлов от Варна, но с партньорството на бронзовите медалисти от световното първенство в Сао Пауло (Бразилия) - Калин Караиванов (Варна) и
Диан Данаилов (София) и бронзовия медалист от европейския шампионат в Анталия (Турция) Иван Цончев (София). Втори е тимът на "Тромпетисти" (Варна) с капитан Светлана Гетова, а трети - "Дама купа" (Добрич) в състав: Стефан Георгиев, Драганка Георгиева, Валентина Петрова, Николай Тончев.
Организаторите от спортен клуб "Дама купа" изказват благодарност от името на всички участници на фирма "Изида" за прекрасните условия за игра и  празнуване в комплекса и на "Добруджански хляб" АД за прекрасните коледни краваи и подаръци, с които бяха наградени най добре представилите се.


 


Сходни връзки

ВАРНЕНСКА ХЕГЕМОНИЯ В ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛЕН БРИДЖ ПРАЗНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди