изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-07-03 @ 02:32 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА: ТИГЪРЪТ ПРОВОКИРА БОРБАТА ЗА ПАРИ, ЛЮБОВ И ВЛАСТ    
Хороскоп След годината на Бика идва годината на Тигъра. По източния календар тя ще започне на 14 февруари. За всички знаци по западния хороскоп и за всички животни по китайския (източния) хороскоп тя ще се окаже не толкова стабилна, колкото би ни се искало, но ще бъде повече от интересна и перспективна.

 

Тигрите винаги се движат напред, презират условностите, йерархията и консерватизма. Тигърът е знак на необикновеното действие, изключителната съдба и неочакваните ситуации.

В Древен Китай тигърът е бил символно животно на третия знак на зодиака (Ин), който съответства на Близнаци.

След 2009-а, годината на семейния, упорития и трудолюбив Бик - по китайския хороскоп идва Тигърът-бунтар, годината на металния Тигър, което означава, че стихиите ще бъдат покровителствени от метала, а това обещава доста сложен период за всеки.

А от друга страна, през 2010 година ще се увеличи броят на авариите, саботажите и скандалите без причина. Освен това, общият хороскоп за 2010 година показва, че търпеливите и трудолюбивите ще достигнат своя звезден час.

След кризисната година на Бика, 2010-а ще пробуди оптимизма и ентусиазма на хората да преживеят финансовата криза и да преодолеят разрушителните последствия от нея. Рязкостта и революционността на Тигъра ще се изразят в тотално «превъзпитание». Това означава, че ни очакват дълбоки реформи във всички значими обществени устои.

Според хороскопа, през 2010 година в обществото ще се появят нови олигарси, които от нищото ще изплуват на върха на следкризисната вълна. Тоест, съдбата ще даде шанс на младите и активните, упоритите и настойчиво вървящи към целите си хора. Към властта ще се присъединят свежи лица и нови политически сили.

През следващата година във всички зодиакални знаци ще се прояснят дремещите лидерски качества и желанието на хората да бъдат в първите редици - не само в печеленето на пари, но и в кариерата, в стремежа да бъдат красиви, желани, достойни, конкурентноспособни, здрави. Във всички сфери на живота ще се засили конкуренцията, борбата за място под слънцето, за пари, любов, власт.

Не бива да се забравя, че според зороастрийския хороскоп - 2010 година е още и година на Костенурката, която неминуемо ще остави своя отпечатък върху този период. Политическите интриги ще бъдат достатъчно, но смяната на политическите лидери ще става практически мигновено и по причини - непонятни за простосмъртните.

Във всеки случай, годината на жълтия метален Тигър е период на междуличностни битки, силни човешки амбиции, година на достижения и изпитания на здравината на целия живот.

"РОДЕН ЛИДЕР" Е КЛЮЧОВАТА ДУМА ЗА ЛИЧНОСТИ, РОДЕНИ В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА.

Те са винаги  на ръководни длъжности, обичат да са първооткриватели. Благородни и безстрашни, тигрите са уважавани заради тяхната смелост от всички, дори и от тези,  които работят  срещу тях.

Тигри са хора родени през :1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 г.

Тигрите са смели бойци, те са в състояние на постоянство до краен предел за това,  което смятат, че е правилно.  Въпреки че те могат да бъдат егоистични от време на време в малките неща, те също така са в състояние да бъдат много щедри. Тигрите са непредсказуеми, винаги напрегнати. Те винаги искат и винаги бързат!

На Тигър-личностите  е трудно да се противопоставиш, защото са магнетични по своему. Те са много уверени, може би понякога прекалено доверчиви. Въпреки, че те обичат приключения и са пристрастени към вълнението, е по-добре да не се оспорва доверието на тигъра. Той не обича да бъде подчиняван.

Тъй като тигрите са неотложни хора и винаги бързат да направят нещо първи, те обикновено избират да работят самостоятелно. Тигрите искат да работят, те са  динамични. Ако дадете задача на Тигър, ще я приеме и осъществяви с ентусиазъм и ефективност. Тигрите могат да правят  пари, но те не са пряко заинтересовани от  финикийските знаци.

Тигрите са чувствителни, емоционални. Те бързо се привързват. А също така придобиват собственическо чувство към човека до себе си. Като любовници, тигрите са страстни и романтични. Истинското предизвикателство за Тигър е да разбере значението на умереността.

ТИГЪР е  живият символ на сила и власт, обикновено вдъхва страх и уважение. Интензивна дейност, независимост и любопитство за другите ги прави неустоими, заедно с техния чар; тигрите привличат последователи и почитатели.

Те са безстрашни същества - толкова, колкото те самите са слепи за опасностите. Прями в лицето на несправедливостта, техните силни инстинкти не могат да бъдат подведени, ако те виждат несправедливостта, извършена върху друг.

Тигрите са склонни да се откажат от традиционните роли, които ги ограничават, предпочитат по-свободен живот. С широки ум, те могат да приемат всякакви препятствия по пътя на кариерата им.

Китайците казват, че животът на Тигър, роден през нощта, ще бъде по-малък от този на забързаните тигри, родени след разсъмване и преди всичко на тези, родени около обяд. Той ще има  бурен живот пълен с опасности, но Тигър никога няма да скучае. Нито нощ, нито ден.

Щастливците Тигри  представляват най-голямата сила на земята и са емблема на защитата на човешкия живот.

По материали от Интернет

 

ТВОИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2010 ГОДИНА

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА: ТИГЪРЪТ ПРОВОКИРА БОРБАТА ЗА ПАРИ, ЛЮБОВ И ВЛАСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди