изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:31 EET
Ново приложение позволява общуване във фейсбук и без достъп до интернет    
Новини Чисто ново приложение се появи на страниците на популярната социална мрежа фейсбук (Facebook). То се нарича MobileF и е изключително подходящо за всички, които искат да контактуват със своите познати в социалната мрежа, но пък нямат постоянен достъп до интернет. От приложението ще се впечатлят най-вече хората, които искат бързо и лесно да получават и отговарят на съобщенията си във Facebook, като не зависят от достъпа си до интернет.


MobileF е принципно нова група от услуги, чрез които можете да пращате и получавате съобщения, публикации, гласови известия, снимки, видеофайлове и дори да осъществите 3G видео обаждане.
Приложението MobileF обединява в себе си четири вида услуги: SMS2Facebook, Call2Facebook, Video2Facebook, MMS2Facebook. Практически чрез тях може да стигнете до „стената” си във Facebook по всички възможни начини.
За да използвате всички тези възможности, е нужно да имате мобилен телефон, валиден номер и, разбира се, Facebook профил. След което просто трябва да си направите регистрация на MobileF, като линкът е: http://apps.facebook.com/notifytosms/. Там ще трябва да въведете мобилният си номер, през който ще използвате услугите и да изпратите SMS на номер 1933, за да получите код, с който да активирате приложението. Месечната такса, за да използвате MobileF, е 6 лв., които ви се начисляват към вашия мобилен оператор. Срещу тази сума получавате възможността да получите 125 съобщения за същия период.
SMS2Facebook дава възможност да получавате лични съобщения и публикации на вашата стена, както и коментари по снимки. Разбира се, имате възможност да им отговаряте, с изпращане на SMS на номер 1933.
Чрез Call2Facebook пък може да публикувате гласови съобщения на вашата стена. Това е изключително лесен начин да споделите впечатленията си или да направите коментар, независимо къде се намирате. Основно предимство е възможността да предадете емоцията, която преживявате и разбира се, улеснението да изпратите post, докато шофирате чрез вашето handsfree. Нямате ограничения, просто се обаждате на номер 1933.
Video2Facebook ви позволява да изпратите видеоматериал от мобилния телефон бързо и лесно и дори в реално време. За да го направите трябва само да осъществите 3G видеообаждане към номер 1933.
MMS2Facebook е услуга, чрез която можете да публикувате на стената си във Facebook снимки и коментари към тях. Само трябва да изпратите MMS съдържащ снимката и коментар към нея на номер 1933.
И четирите услуги са уникални и се предлагат за пръв път в България. Нещо повече, Video2Facebook няма свой аналог по света, а Call2Facebook освен у нас е достъпна единствено в САЩ.
Приложението MobileF дава възможност и да настроите времето, в което искате да получавате съобщенията от профила ви във Facebook (например, само през деня от 10 до 20 часа).
Повече за новите услуги може да научите на интернет адрес: http://apps.facebook.com/notifytosms/

Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Ново приложение позволява общуване във фейсбук и без достъп до интернет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди