изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:18 EEST
Още един от ”Наглите” направи самопризнания    
Ред и сигурност
Още един от бандата “Наглите” е решил да даде показания срещу съучастниците си пред разследващите, за да се отърве с по-лека присъда.  Задържаният по време на първата акция срещу бандата Николай Недев си признал, че пазел някои от пленниците в къща около София, съобщи онлайн изданието на вестник "Труд".


За да не предизвика гнева на “колегите” си от групировката, Недев завоалирал част от показанията си. Разказал каква е ролята на бандитите, но не поискал да разкрие точното местонахождение на къщата, в която са били държани заложниците. “Вземаха ме с кола от провинцията, а след това ме докарваха пред една вила в София. Но къде се намира тя - не мога да си спомня”, обяснил задържаният. За охранителната си дейност той получил хонорар от 20 000 евро.

От съображение за сигурност криминалистите го отделили от останалите арестувани. В момента те са настанени в единични килии на следствения арест на столичния булевард “Г. М. Димитров” 42.

През миналата седмица още един от задържаните при операция "Наглите" -Любомир Симеонов-Гребеца, призна, че е съпричастен към няколко отвличания. От показанията на Гребеца станало ясно, че той не се е занимавал пряко с отвличанията, а само е помагал - следял жертвите, оглеждал къщи и коли. Посочил и действията на останалите в групата. Дир.бг
 


Сходни връзки

Още един от ”Наглите” направи самопризнания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди