изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:28 EET
ХОРОСКОП ЗА 29 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Материални придобивки и нововъведения ще се отразят добре на самочувствието ви. Романтична среща ще ви зареди с очаквания и може да се прерасне в сериозна връзка.

ТЕЛЕЦ - Интересни сте за много хора, но наред с тях има и доста недобронамерени към вас. Не ги съдете, оставете ги да си живеят и да следят успехите ви, без да пречат.

БЛИЗНАЦИ - Ще отхвърлите всичко, което не ви харесва днес и ще погледнете ведро напред. Има над какво да поработите, за да осъществите свое смело намерение.

РАК - Денят ви ще бъде приятен и споделен с близките ви. Разходка сред природата ще се отрази чудесно на духа ви. Очакват ви позитивни предизвикателства, които търсите.

ЛЪВ - Вземете ли присърце служебните проблеми ще постигнете бързо издигане в йерархията. Може да подобрите отношенията с партньора си, ако станете по-добри и нежни.

ДЕВА - Ако считате, че имане желание да претоплите отношенията с любимия човек, направете нужните усилия. Много от вас ще търсят компанията и на приятелите си.

ВЕЗНИ - Днес ще ви занимават мисли от финансов, философски и личен характер. На път сте да постигнете хармония в душата си, стига да не залитате по крайни решения.

СКОРПИОН - Оставете си повече свободно време, насладете се на постигнатото до тук. Криворазбрана помощ ще ви създаде проблеми, опитайте да не се товарите излишно.

СТРЕЛЕЦ - Резервирано ще подходите към всякакви съвети днес, може би защото сте в особено състояние на духа, или поради друга причина. Помислете добре, преди да действате.

КОЗИРОГ - Ще намерите спокойствие от светската суета у дома. Топлотата на близките ви ще повиши чувството на сигурност. Не се лишавайте от нея и ще успеете днес.

ВОДОЛЕЙ - С много плам ще пристъпите към реализиране на свое намерение. Близките ви ще останат доволни, защото финансовите им претенции ще бъдат задоволени.

РИБИ - Осъзнали сте пропуските си и днес ще можете да наваксвате. Интимните преживявания ще ви носят удоволствия и ще подсилят усещането за пълноценност и щастие.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди