изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:55 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 30 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Днес направените от вас компромиси в професионалната сфера ще са с положителен ефект. Стремете се да контролирате положението на в работата и отношенията с колегите.

ТЕЛЕЦ - Деликатното положение, в което се намира материалното ви състояние все още няма да ви дава покой. Така че действайте разумно със спестяванията си и не харчете.

БЛИЗНАЦИ - Днес се стремете към създаването на сдружения, независимо дали са с досегашните ви делови партньори или търсите варианти за подписване на нови договори.

РАК - Решаващи на този етап от време са приятелските ви връзки и контакти. Не пренебрегвайте потребността си от развиване на емоционалния ви живот, който сте оставили на заден план.

ЛЪВ - Днес се опитайте да запазите спокойствие, независимо от бурите, които се разразяват около вас. Търпението ще е най-силният ви коз при воденето на преговори.

ДЕВА - Днес внимавайте със започването на вони начинания, които са перспективни, но крият рискове. В интимния живот ви очакват приятни изживявания и изненади.

ВЕЗНИ - Днес родените под този зодиакален знак ще премахнат ограничения, наложени от обстоятелствата в последно време. Опитайте се да се освободите от излишните си страхове. 

СКОРПИОН - Днес ще имате успех в предприетите нови инициативи. По-добре заложете на укрепването на материалното ви състояние, след което се насочете към усилена работа.

СТРЕЛЕЦ - Денят е подходящ за учене, както и за планиране на семейни инициативи. Въпреки грандиозните ви желания, не се опитвайте да увеличавате необмислено разходите.

КОЗИРОГ - Днес оставете на заден план деловите си ангажименти. В любовта ще ви се наложи да спечелите доверието на интимната си половинка, особено ако в напоследък я пренебрегвате.

ВОДОЛЕЙ - Днес ще откриете нови възможности в професионалната сфера, които ще ви дадат стабилност. Ще сте засипвани с предложения за работа, които ще покачат дохода ви.

РИБИ - Днес влагате много енергия в нови перспективни начинания. Опитайте се да спечелите на своя страна ентусиазмът и подкрепата на интимната си половинка.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди