изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:45 EEST
ПЕТМЕСЕЧНО ДЕТЕ ЗАГИНА В ТЕЖКА КАТАСТРОФА ПО ПЪТЯ КОЧМАР-ТЕРВЕЛ    
Ред и сигурност

Друго осемгодишно момиченце е тежко ранено и с опасност за живота. Тежко ранени и с опасност за живота са водачът на микробуса “Фиат Дукато”  М.А. /36/ и неговата спътничкап М.Б. /35/



 

> За времето от 23  до 28 декември т.г. от неизвестни е извършена кражба на 200 литра трансформаторно масло и 20 метра меден проводник от въздушен трафопост в с.Белгун, община Каварна. Съобщението е подадено на 28 декември в РУ на МВР Каварна. Образувано е досъдебно производство по описа на РУ на МВР Каварна.

          Допуснати са шест пътно-транспортно произшествия на територията на гр.Добрич  с  един убит и шестима ранени граждани.

           Тази нощ, около 00,35 часа на пътя  с.Кочмар посока с.Подслон община Тервел е възникнало тежко пътно транспортно произшествие. Незабавно на мястото е изпратен екип от РУ на МВР Тервел. При извършения оглед е установено, че микробус “Фиат Дукато”, управляван от М.А. /36/, при движение с несъобразена скорост при заледена пътна настилка, губи контрол над автомобила, преобръща се и се сблъсква с насрещно идващия лек автомобил “Фолксваген Пасат”, силистренска регистрация, с водач М.М./40/.

          В резултат на удара на място е починало петмесечно дете.

          Водача М.А. е получил фрактура на ребрата и контузия на главата, с опасност за живота, а пътничката М.Б. /35/ с фрактура на раменна става, лява ключица и контузия на главата, също с опасност за живота.

          С опасност за живота е и 8-годишната К.Б. - с контузия в главата и счупен ляв крак.

          От катастрофата е пострадал и пътуващия във “Фолксваген Пасат” – Ю.А. /38/ от Дулово, който е получил фрактура на шиен прешлен и комоцио, без опасност за живота.

          Всички ранени лица са откарани и настанени за лечение в МБАЛ Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ Тервел.

            > На 28 декември около 13,50 часа по ул.”Васил Левски” в гр.Добрич водач на товарен автомобил “Ситроен”, великотърновска регистрация, 36-годишния Т.Д. от Добрич, блъска пресичащата 68-годишна пешеходка К.Е. Пострадалата е получила комоцио и контузно-разкъсна рана на главата и е настанена в добричката болница без опасност за живота. По случая работи Първо РУ на МВР Добрич.

            > На същата дата, около 12,15 часа в с.Стожер, община Добричка,  водач на лек автомобил “Форд Мондео”, собственост на софийска фирма, 19-годишния Е.Х. от Добрич, поради движение с несъобразена скорост, при мокър асфалт, губи контрол над автомобила и се удря в крайпътно дърво. В резултат на катастрофата, водача е получил фрактура на ключица и две ребра, а по автомобила са нанесени значителни материални щети. Образувано е досъдебно производство.

            > Бързо полицейско производство за шофиране в нетрезво състояние е образувано срещу И.И./26/ от гр.Добрич. На 28 декември около 22,00 часа по ул.”Генерал Гурко” е управлявал лек автомобил “Мерцедес 190Д”, след употреба на алкохол 2,26 промила. Задържан е със заповед за срок от 24 часа.       Служителите от звено “Пожарна безопасност и спасяване” са участвали отводняването на един обект в гр.Каварна и оказване на две аварийно-спасителни дейности. Няма  пожари на територията на областта.            

 

29 декември 2009 г.                            ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

ПЕТМЕСЕЧНО ДЕТЕ ЗАГИНА В ТЕЖКА КАТАСТРОФА ПО ПЪТЯ КОЧМАР-ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди