изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:43 EEST
КАКВО ЩЕ БЪДЕ ВРЕМЕТО НА 31 ДЕКЕМВРИ И ПРЕЗ ПЪРВИТЕ ДНИ НА 2010 ГОДИНА?    
Времето Днес ще има незначителна облачност, до слънчево. Дневните температури ще бъдат високи за сезона, от 6 до 11 градуса, за района на София около 7-8. Утре температурите ще се повишат още и ще бъдат в интервала от 8 до 13 градуса, а сутрешните - от минус 1 до плюс 5. Облачността ще се увеличи, но ще бъде предимно средна и висока.


През последния ден на годината ще бъде топло, с температури от 11 до 16, на места в Източна България и северно от планините до 18-19 градуса. По-ниски ще останат температурите в северозападните райони, където ще бъде мъгливо.
През първия ден на Новата година ще остане топло, със сутрешни температури от 2, 3 до 7-8 градуса над нулата. Дневните ще останат почти без промяна.
През първите два почивни дни в планините ще бъде топло, с умерен, до силен южен вятър и температури на 1200 метра около и над +10 градуса. В събота там ще завали дъжд, който по-късно ще преминава в сняг. Условията няма да бъдат особено подходящи за зимен туризъм.

В събота над страната ще започне увеличение на облачността. Вятърът ще се ориентира от северозапад, температурите ще се понижат, ще завали дъжд, който в неделя ще преминава в сняг, но валежите бързо ще спират. В неделя температурите ще се понижат още и ще бъдат от 1 до 6, минималните от минус 4 до плюс 1 градуса. Без съществена промяна ще остава времето в понеделник, а от следващия вторник ще започне ново повишение на температурите. dir.bg
 


Сходни връзки

КАКВО ЩЕ БЪДЕ ВРЕМЕТО НА 31 ДЕКЕМВРИ И ПРЕЗ ПЪРВИТЕ ДНИ НА 2010 ГОДИНА? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КАКВО ЩЕ БЪДЕ ВРЕМЕТО НА 31 ДЕКЕМВРИ И ПРЕЗ ПЪРВИТЕ ДНИ НА 2010 ГОДИНА?
Автор: Anonymous да 2009-12-30 @ 19:39 EET
kakvo 6te bade vremeto v balgariq



Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди