изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:19 EEST
ОЩЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА В ЗАВЕДЕНИЯТА    
ПразнициКувертите за новогодишната нощ варират от 50 до 85 лв. в града, като ресторантите воюват за всеки клиент


Проверка на медията ни показа, че все още има свободни места в заведенията в града за новогодишната нощ. Кувертите варират от 50 до 85 лв., като в тях са включени традационните зелеви сарми, скара, ракия, салата, вино, баница с късмети и томболи, както и шампанско за наздравици в 12-ия час в полунощ. Като кризисен куверт е обявената оферта на стойност 50 лв. на ресторант "Булгари" в центъра на града. Заведенията водят до последно тиха война за всеки клиент и смъкват цените, щом разберат, че конкурент продава куверти на по-ниска стойност. Най-скъпо излиза в ресторант "Чифлика", където кувертът е 85 лв. на човек.
Все още могат да бъдат направени резервации в заведения в Балчик. Няколко са свободните места във вилите в Двореца в Белия град, където посрещнето на новата година в кралски покои излиза 115 лв., съобщи зам.-кметът по туризъм в община Балчик Каймет Тургут. Наред с богатото меню, гостите на Двореца могат да опитат безплатно и маркови лимитирани вина. Тургут добави още, че само празнична вечеря в ресторант в Балчик излиза 80 лв., а като цяло кувертите варират от 80 лв. до 600 лв. за едноседмичен пакет по формулата ол-инклузив. Малко преди последния ден на 2009 г. заетостта на базата в Белия град е над 60 на сто, като на 100 % са заети хотели, разположени по Дамбата - "Хелиос", "Мистрал", "Бяла къща" и "Лотос", допълни още зам.-кметът. Тя изрази надежда в оставащите последни часове на старата година базата да се запълни на 100 %, тъй като резервации се приемат постоянно. Към момента основно 2010 г. в Балчик ще посрещнат софиянци, но има резервации и от семейства от Румъния, Гърция и Германия.
 


Сходни връзки

ОЩЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА В ЗАВЕДЕНИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди