изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:06 EEST
Без глоби до края на януари при липса на винетка    
НовиниДо 31 януари 2010 г. КАТ няма да глобява гражданите, които не са успели да закупят краткосрочни винетни стикери, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройство.

Причина е това, че до момента все още не е сключен договор между Агенция „Пътна инфраструктура“ и избрания изпълнител в конкурса за разпространение на винетни стикери поради подадена жалба от друг участник в конкурса.

От сегашната фирма разпространител „ДЗИ Транс“ ЕАД е получено писмено уверение в АПИ, че към момента на разпространителските пунктове има всички видове винетни стикери за 2009 г. в достатъчни количества, за да задоволят търсенето.

Водачите на товарните и леките автомобили, които влизат на територията на България в началото на годината, ще могат да закупят винетни стикери за 2010 г. от всички ГКПП в страната.

На този етап винетки могат да се набавят и в областните пътни управления и в централната сграда на Агенция „Пътна инфраструктура“ на площад „Македония“ 3 в София.

За облекчение на гражданите, на 31 декември, 2 и 3 януари ще има дежурни служители в областните пътни управления и в сградата на АПИ с работно време от 9.00 ч. до 17.30 ч. От тези места ще могат да се закупят винетни стикери за 2009 г. и следващата година.

Годишните винетки за 2009 г. ще важат до 31 януари 2010 г. Седмичните и месечните винетни стикери, закупени в края на декември 2009 г., ще бъдат в сила до съответната дата на януари 2010 г.

http://www.investor.bg

 


Сходни връзки

Без глоби до края на януари при липса на винетка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди