изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:54 EEST
Празници и секс    
Коледа Празниците влияят зле на секса. Съгласни ли сте? Ако нямате опит или спомен, ето, леко ще припомним. Просто всички празнични обстоятелства пречат на интимния живот, затрудняват го и го правят толкова невъзможен, че го свеждат до нулата.

Гостите
По празниците идват гости. Често някой от тях – я роднина, я приятел се налага да остане с преспиване. С това вече сексът е затруднен – от една страна холът е зает, а понякога отстъпвате любезно и спалнята. А от друга – оставате вечер до късно и ... неизбежно преяждате или пийвате повече, отколкото е необходимо за един добър секс.

Преяждането
Пълният стомах казва само едно – “Легни си! Легни си!” Какъв секс при преяждане – категорично и абсолютно невъзможно. Ето, това е една от основните пречки за секс по време на празници.

Препиването
Дори да не сте преяли със сигурност количеството алкохол, изпито вечерта, а да не говорим и за няколко поредни вечери – пречи на секса. Известно е, че алкохолът и интимните преживявания са неща от две различни планети. Затова – е, не става!

Натоварената програма
Гости у дома или вие на гости, обиколки по роднини, предколедната умора от пазаруване и мислене на подаръци, преяждане, препиване – толкова натоварена програма, къде в цялата тази олелия остава време и по-важното – желание за секс ...

И все пак – има шанс
И за да не сме крайни песимисти нека кажем, че цялата еуфория отминава и в края на празниците, когато останем поне ден в леглата има шанс да стигнем и до секс, след като сме изпратили гостите, изяли и изпили всичко, а магазините още не са отворили, след като сме се наспали добре – идва и нашето време! Има да се наваксва доста, нали?!

http://www.az-jenata.com

 


Сходни връзки

Празници и секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди