изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:38 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 01.01.2010    
Новини В новогодишната нощ времето над страната ще бъде топло с температури към полунощ между 3° и 8°, в югоизточните райони, където ще духа до умерен югозападен вятър, до 11°-12°. Ще има разкъсана облачност, но вероятността да превали слаб дъжд е много малка. Новата година ще започне с топло за сезона време. Минималните температури сутринта ще бъдат между 1° и 6°, в югоизточните райони и по Черноморието до 8°-10°. Ще има променлива облачност, по-значителна над Западна България и намаляваща до предимно слънчево над Източна.

До вечерта само на отделни места, в западната част от страната ще превали дъжд. След временно отслабване, отново ще се усили вятърът от югозапад, в Източна България и северно от планините временно до силен. Максималните температури, в повечето райони ще бъдат между 11° и 16°, а в източните райони и местата чувствителни на южен вятър, както и по южното крайбрежие на морето дневните температури ще достигнат до 18°-20°.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и ще продължи да се понижава.

Над планините ще има променлива облачност, по-значителна над масивите от западната част от страната, където до вечерта слабо ще превали. Ще бъде много ветровито – със силен и бурен, а по билата и ураганен югозападен вятър. Топло за сезона време с максимална температура на 1200 метра около 12°, на 2000 метра - около 6°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен и временно силен югозападен вятър. Максимални температури на въздуха от 15° до 20°. Температурата на морската вода е около 9°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Дежурен синоптик: Красимир Стоев

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 01.01.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.29 секунди