изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:06 EEST
Ху Цзинтао пожела на китайците икономически растеж и социализъм    
Китай Китайският държавен ръководител Ху Цзинтао пожела на сънародниците си запазване на икономическия растеж и укрепване на социализма, предаде БТА, позовавайки се на Франс прес. В телевизионното си послание към нацията по случай настъпващата 2010 г. Ху направи първо изпълнена с похвали равносметка на отиващата си 2009 г., през която Китай отбеляза помпозно 60-ата годишнина от установяването на комунистическия режим.

"През 2009 г. целият китайски народ отпразнува 60-ата годишнина на нов Китай и бе изпълнен с голяма гордост от напредъка и развитието на нашата голяма родина", увери той.

Китайският държавен ръководител даде да се разбере, че 1,3-те милиарда жители на страната са изпълнени с още по-голяма решителност да продължат развитието на социализма "с китайски характеристики" - израз, използван първо от "бащата" на съвременния курс на Китай Дън Сяопин.

Ху Цзинтао обяви, че китайските власти ще продължат през новата 2010 г. усилията си за поддържане на икономическия растеж и за продължаване на световната интеграция на страната.

Китай "ще развее на международната сцена знамето на мира, сътрудничеството и развитието и ще се придържа към външна политика, основана на опазването на мира и намаляването на бедността в света", допълни той.  actualno.com

 


Сходни връзки

Ху Цзинтао пожела на китайците икономически растеж и социализъм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди