изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:24 EEST
Шофьор уби пенсионерка от Стожер и избяга    
Ред и сигурност Полицията издирва 67-годишна жителка на Тервел. Неизвестен  шофьор уби на пътя възрастна жена от добричкото село Стожер навръх нова година, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Добрич. В 11.15 часа на 1 януари във Второ РУ на МВР е получено съобщение за намерен труп на жена в тревната  площ по пътя Добрич – Варна, в началото на  село Стожер.


 Незабавно на място е изпратена дежурно -следствена оперативна група, която от направения оглед е установила, че   починалата е  блъсната от  лек автомобил, който след катастрофата е напуснал произшествието. Установено било, че възрастната жена е Станка С., на 85 г. , от Стожер.
Предполага се, че катастрофата е станала вечерта на 31 декември, когато жената по всяка вероятност е отивала на гости да празнува идването на новата година, споделиха криминалсти. Тялото на загиналата намерил жител на селото. По случая се работи в условията на досъдебно производство. Провеждат се  мероприятия по издирване на извършителя на деянието, уточни ОД на МВР.
Служители на полицията от Добричка област издирват 67-годишната Мара Младенова Бахлова от град Тервел. По данни  на синовете й, тя е в неизвестност от 29.12.2009 г., когато е напуснала дома си. Близките й споделили, че жената боледува от Алцхаймер и  има проблем с паметта и ориентацията. Тя е висока 150 см, облечена е с късо кафяво палто от плат, с бежова плетена шапка. Обута  е с къси черни гумени ботуши. Мара Бахлова и друг път се е губила, но се е прибирала в дома си. Според някои жената била забелязана в поясите край село Карапелит, но оттам следите й отново се губят.
ОД на МВР в Добрич умолява гражданите, ако забележат жена с това описание, да сигнализират в най-близкото поделение на МВР или на тел.112.
 


Сходни връзки

Шофьор уби пенсионерка от Стожер и избяга | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди