изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:07 EEST
Сър Алекс: Оуен може да пропусне световното заради Бербо и Рууни    
Спорт Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че нападателят на тима Майкъл Оуен най-вероятно ще пропусне предстоящото световно първенство в Южна Африка тази година. Селекционерът на Англия Фабио Капело категорично обяви, че няма да повика футболисти, които не играят за клубния си тим, а случаят с Оуен е идентичен. Бившият нападател на Реал Мадрид и Ливърпул не е редовен титуляр за „червените дяволи” за сметка на българския национал Димитър Бербатов и Уейн Рууни, който е предпочитан и в селекцията на „трите лъва”.


„Със сигурност Майкъл би бил много щастлив да играе на световното първенство. Той е футболист с история и отлични реализаторски умения”, коментира Сър Алекс.
„Той иска да направи това, което направи през 1998 година, когато имаше отлично световно първенство. Ще направим всичко възможно, за да участва отново, но е много трудно, когато имаш състав като нашия. Трудно може да оставиш Рууни извън отбора”, сподели още специалистът.
„Позицията на Оуен е подобна на тази на Рууни. Най-удачната двойка в предни позиции е Бербатов и Оуен или Бербатов и Рууни. С Рууни и Оуен заедно на терена, трябва да върна Рууни по-назад, а аз предпочитам той да играе на върха на атаката”, завърши Фъргюсън. Gong
 


Сходни връзки

Сър Алекс: Оуен може да пропусне световното заради Бербо и Рууни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди