изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:06 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 3 – 7 януари 2010 година    
Времето

 В неделя със силен северозападен вятър ще продължи да нахлува студен въздух и валежите от дъжд ще преминават в сняг. Ще се образува тънка снежна покривка и в следобедните часове на много места ще има заледявания! Минималните температури ще са между минус 1 и 4 градуса. Максималните температури ще останат със стойности от сутрешните часове – 0-5 градуса. Понижението на температурите ще продължи през деня.  



В понеделник валежите ще спрат и облачността ще намалее до незначителна. Нощта срещу понеделник ще остане ветровито, но през деня вятърът ще стихне. Ще е студено с минимални температури между минус 8 и минус 3, а максималните ще достигнат до минус 4, плюс 1 градус.

Във вторник облачността ще е променлива. Сутринта ще е студено с минимални температури между минус 6, минус 1. Вятърът през деня ще се ориентира от юг-югозапад и ще започне да нахлува по-топъл въздух. Максималните температури ще се повишат до 1-6 градуса.

            В сряда и четвъртък вятърът от юг-югозапад ще се усили. Дневните температури ще се повишат чувствително и на места на север от планините ще достигнат до 12-15 градуса. Облачността ще е променлива със слаби превалявания от дъжд.

Вълнението на морето най-често ще е 2-3 бала, в открито море често ще достига до 4 бала. Температура на морската вода 7-9 градуса.

 

Национален институт по метеорология

и хидрология при БАН - филиал Варна

телефони за информация:

телефон: 0900-15-944;

GSM: 088-15-944 (важат за цялата страна)

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 3 – 7 януари 2010 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди