изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:05 EET
Арестуван е автокрадецът Кубето    
Ред и сигурност

Главният секретар на МВР Калин Георгиев съобщи, че тази сутрин е задържан известният криминално проявен Любомир Ножаров с прякор "Кубето". В интервю за Pro.bg Георгиев уточни, че Кубето, който е на 39 години, е бил задържан в момент, когато е отварял скъпо БМВ. От пресцентъра на МВР съобщиха, че Ножаров е бил задържан заради бързата реакция на граждани от жк Люлин, които са видели как той отключва автомобила и веднага са подали сигнал в полицията.



Кубето имал три присъди и 19 регистрации в полицията.

Последната му присъда е била 1 година и 6 месеца лишаване от свобода. Преди месец е излязъл от затвора и сега отново ни е клиент, каза Калин Георгиев.

Задържането на Кубето е в рамките на операция "Апашите", която е насочена срещу криминалните бандити, поясни той.

В интервю за "Стандарт" премиерът Бойко Борисов пояснява, че акция "Апашите" е насочена срещу кварталните бандити. Ще ги гоним до дупка, казва премиерът.

Той поставил като цел номер 1 пред вътрешния министър Цветан Цветанов удар по обирджиите, от които е пропищяла цялата държава.

Когато няма никаква толерантност към наркодилъри, крадци на коли, апартаменти и вили, хората вярват в държавата, категоричен е Борисов.

По повод изразеното от съдии недоволство, че вътрешният министър Цветан Цветанов им оказвал натиск по случая с "Наглите", главният секретар на МВР заяви, че не става въпрос за институционални конфликти.

"По-скоро всеки трябва да си върши работата и да прави това, за което му плащат. Министър Цветанов е достатъчно зрял, улегнал и мъдър човек и след като така е направил изявления в публичното пространство, е имал нещо предвид. Подкрепям във всяко едно отношение министър Цветанов", каза Георгиев.

Той посочи три основни приоритета в работата на МВР през 2010 г. - разузнаване, разследване и международна дейност.

В средата на месеца в МВР ще се проведе национално съвещание, на което ще бъдат конкретизирани някои детайли по тези приоритети, отбеляза Калин Георгиев.

www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Арестуван е автокрадецът Кубето | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди