изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:04 EEST
Не търсете Г-точката!    
Любопитно Не търсете Г-точката, няма да я намерите! Според изследователи от Кралския колеж в Лондон тя просто не съществува. Учените разговаряли с повече от 1800 жени на възраст от 23 до 83 години. Резултатите показали, че Г-точката е плод на разпаленото въображение на представителките на нежния пол, което допълнително се подхранва от сексолозите и статиите по темата в списанията.

"Някои жени ще ви кажат, че тази специална ерогенна зона може да се открие с помощта на диети или гимнастика, но всъщност тя не съществува.

Това е най-голямото изследване по темата, правено досега, и то окончателно доказва, че идеята за Г-точката е крайно субективна", казва професорът по генетика Тим Спектър.
Всички участнички в изследването били близначки - еднояйчни и двуяйчни. Това означава, че те имат 100% или 50% съответно еднакви гени. Поради тази причина ако една от сестрите потвърди, че е открила изключително чувствителната ерогенна зона, би трябвало тя да е факт и при нейната близначка.

Резултатите обаче били съвсем противоположни, което потвърдило тезата на редица лекари, многократно оборвали тази "сексуална илюзия".

56% от дамите заявили, че са открили Г-точката, но всички те са млади, активни и търсещи информация по темата.

"Доста безотговорно е да убеждаваш хората в наличието на нещо, чието съществуване никога не е било доказано. Това оказва натиск както върху жените, така и върху мъжете", отбелязва ръководителката на изследването Андреа Бури.

Според колегите й резултатите показват разликата между популярната медицина и истинската наука.

http://www.vesti.bg

ПАРИЖКА МОДА: Голотата продава

Някои от най-странните и неочаквани научни - и не толкова, открития за 2008-а

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ

 


Сходни връзки

Не търсете Г-точката! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди