изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:49 EEST
Продават матрьошка Борисов, обесиха чучело Обама    
Любопитно Матрьошки с лика на премиера Бойко Борисов от три дни се продават в градинката до паметника на българския опълченец край храма "Александър Невски" в София.

Красивият сувенир е изработен в Русия и вече стои редом до тези с лика на италианския премиер Силвио Берлускони, френския президент Никола Саркози, американския президент Барак Обама и редица други световни лидери, предаде БГНЕС

Във вътрешността на матрьошката с лика на Борисов се крият с прогресивно намаляваща големина фигурките на Симеон Сакскобурготски, Сергей Станишев, Тодор Живков и Георги Димитров.

Всеки може да стане притежател на подобен сувенир за сумата от 40 лв. Цената на всички матрьошки, продавани в градинката зад Централния военен клуб варира между 10 и 60 лева в зависимост от големината им.

Матрьошките с лика на италианския премиер Силвио Берлускони, обаче, си остават най-търсените, заради по-големия брой италиански туристи, които посещават ежегодно страната ни.

По света се продават още матрьошки на руските премиер и президент Владимир Путин и Дмитрий Медведев, както и на американския държавен глава Барак Обама.

Междувременно стана ясно, че службите за сигурност на президента на САЩ са започнали разследване във връзка с намирането на чучело на Барак Обама, обесено на сграда в родния град в щата Джорджия на бившия американски президент Джими Картър, предаде Франс прес, позовавайки се на съобщение на всекидневника "Атланта джърнъл конститюшън".

Според изданието местната телевизия WALB е показала кадри на чучелото, което имало черна глава и било обесено на фона на табела с червени, бели и сини цветове и с надписа: "Плейнс, Джорджия. Бастионът на Джими Картър, нашия 39-и президент". Пред телевизията очевидец заявил, че върху куклата е имало закачена табелка с името на Обама.

Говорител на президентската служба за сигурност посочи, че чучелото на Барак Обама е било открито и свалено в събота, но отказа да коментира въпроса. dir.bg
 


Сходни връзки

Продават матрьошка Борисов, обесиха чучело Обама | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди