изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 10:13 EEST
ЦОНКО ЦОНЕВ ОТМЕНИ КОНТРОЛАТА С ЧЕРНО МОРЕ    
СпортКметът на Каварна Цонко Цонев нареди на треньора Филип Филипов да отмени контролата с третите в България - играчите на Черно море (Варна), която бе насрочена за 30 януари. Причината е, че двата отбора ще се срещнат на ?-финалите в турнира за Купата на Бългаария в началото на март.

Любопитно е, че Филип Филипов има желание проверката да се състои и ще опита да убеди своя началник да промени решението си. "Двата отбора се познават добре и не смятаме, че могат да се изненадат с нещо. Освен това от спаринга до официалния мач има повече от месец. Ако в Каварна обаче не искат контролата, за същата дата ще намерим друг съперник, на който да гостуваме", заявиха от "Тича". Разбра се още, че Ели Маркес и Адемар Жуниор ще закъснеят с ден-два за зимната подготовка на "моряците" поради липса на удобен самолетен полет от Бразилия до България. Въпреки че не оправда доверието през есента, Адемар няма да бъде освободен и ще получи шанс да разкрие потенциала си напролет.

 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ ОТМЕНИ КОНТРОЛАТА С ЧЕРНО МОРЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди