изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:19 EEST
18 МЕСЕЦА ДОБРИЧЛИЯ ТЪРСИ В ЧИЯ ДУПКА Е ПАДНАЛ    
Ред и сигурност49-годишен добричлия с инициали Т.Т.Т. пропадна в шахта, дълбока два метра и половина и вече 18 месеца търси чия е.

Той е завел дело в Районния съд срещу община Добрич за нейното бездействие, но се оказало, че за въпросната дупка се грижат други. Кметството препрати топката към ВиК, а водното дружество рече, че шахтата е на БТК.

На 16 юни 2008 г. точно в 12 часа през нощта мъжът се прибирал пеша и внезапно паднал в шахтата. Изпитал силни болки в краката и започнал да вика. Чули го живущите в блоковете, които били на метри от зейналата дупка. Мъжът бил изваден от полицаи, а след това настанен в болницата, където му направили операция. Лежал 16 дни. Като излязъл, решил да търси възмездие за причинените болки и кошмари. Редовно сънувал как отново пропада в дълбоката шахта. След инцидента на шахтата е поставен капак с надпис БТК.  

Искът му е за 505 лева за пречинени имуществени вреди и виновника да поеме разноските по делото.

Екшънът по установяването на дупката стигна до там, че от телекомуникационната компания са изпратили писмо, че експлоатират шахтите заедно с кабелните оператори Добруджа кабел и Кейбъл Тел, както и с интернет доставчика Бергон, но искали точно да се посочи за коя шахта става въпрос, защото на това място имало и такива, за които се грижат от ВиК. Вещото лице по делото отсъди, че въпросната шахта трябва да е под оперативното наблюдение на БТК АД. Делото продължава на 1 февруари година от 14 часа.

 


Сходни връзки

18 МЕСЕЦА ДОБРИЧЛИЯ ТЪРСИ В ЧИЯ ДУПКА Е ПАДНАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди