изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-12-05 @ 15:47 EET
"МОЕТО УЧИЛИЩЕ - РАБОТИЛНИЦА ПО ТОЛЕРАНТНОСТ"    
ОбразованиеДобричка област е включена в дейностите по проекта "Моето училище - работилница по толерантност". Водеща организация е фондация "Образователно сътрудничество", а партньори са учебни заведения от община Попово.

 Проектът е финансиран по Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: "Да направим училището привлекателно за младите хора" по ОП "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. В рамките на информационна кампания в края на декември в градовете Варна, Добрич, Търговище и Шумен бе анонсиран конкурс за есе на тема  "Моето училище - работилница по толерантност". Той е за ученици на възраст между 12 и 14 години. Най-добрите 120 текста ще бъдат включени в сборник.
В рамките на проекта ще бъде проучена степента на толерантност към различието и многообразието и уменията на учениците за общуване и разрешаване на конфликти. Акцент е поставен върху превенция на агресията. Предвидено е също организирането на двудневни ученически академии - обучения на територията на Североизточен район на планиране под надслов "Работилница за толерантност", в областите Варна, Добрич, Търговище и Шумен.
 


Сходни връзки

"МОЕТО УЧИЛИЩЕ - РАБОТИЛНИЦА ПО ТОЛЕРАНТНОСТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди