изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:42 EEST
ХУБАВ ПРАЗНИК В ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА    
ОбществоБогата празнична вечеря е имало в новогодишната нощ за обитателите на Дома за стари хора в Добрич, каза за НДТ директорката Антоанета Пантелеева.

 Трапезата е спонсорирана с 1300 лева от фирма "Булбарн" ООД-Варна. На Бъдни вечер пък възрастните хора са били зарадвани от коледари, а празничното меню - както повелява традицията, включвало нечетен брой постни ястия. През месец декември в Дома е получено и дарение от двама американци - одеала, плодове и сладкиши. Ученици от СОУ "П.Р.Славейков" пък зарадвали възрастните хора с коледна елха, венчета и празнична програма. От своя страна бабите от дома изплели чорапчета, които подарили на малчуганите от Дома за медико-социални грижи и дом "Дъга".
115 обитатели има в момента Дома за медико-социални грижи, като капацитетът е пълен на сто процента, каза още А. Пантелеева. Двама от тях са били при близките си в празничните дни, другите обаче биват посещавани редовно от роднини.
 


Сходни връзки

ХУБАВ ПРАЗНИК В ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди