изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:13 EEST
НАД 50 УЧАСТНИЦИ В БОРСАТА ЗА СЕМЕНА И ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ    
ЗемеделиеНад 50 фирми вече са заявили участие в предстоящото ХVІ издание на Международното специализирано изложение „Борса за семена и посадъчен материал”, съобщи за НДТ изпълнителният директор на „Добрички панаир” Звезделина Иванова.

Тя добави, че форумът ще се проведе от 2 до 6 февруари в спортен комплекс „Простор”.
Участие в него са заявили както традиционни изложители като „Пионер”, „Агроном”, „Агросвят”, „Лимагрейн”, така и нови участници като „Смарт Агро”. За пръв път директно ще се представи „Синджента”. На изложението след дългогодишно прекъсване се връща и „Монсанто”. Сред новите участници са „Хисар Агра” и Институт от Сърбия, „Семена Джулиани” и др.
И тази година посетителите ще имат възможност да се запознаят с новостите в областта на семената за пролетни и есенни култури, за зеленчукови култури, за цветя, посадъчен материал, торове, торо-почвени смески, инсектициди, хербициди и фунгициди, биологични средства за растителна защита, парници и оранжерии, селскостопанска техника, градинарски, лозарски, овощарски и цветарски инвентар, гуми, горива, масла и смазочни материали, специализирана периодика и литература.
От 1995 г. всяка годишна програма на „Добрички панаир” АД започва с провеждането на Борса за семена и посадъчен материал. От 1998 г. изложението се провежда под егидата на Министерството на земеделието и горите. През 2000 г. „Добрички панаир” стана член на Асоциацията на семепроизводителите, която избра Борсата за семена и посадъчен материал да бъде неин основен форум.
По време на Борсата за семена и посадъчен материал се връчват наградите на Фондация Рачински – “Най-добър селекционер” и “Най-добър семепроизводител”.
 


Сходни връзки

НАД 50 УЧАСТНИЦИ В БОРСАТА ЗА СЕМЕНА И ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди