изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:00 EEST
Единият от пострадалите при убийството на Боби Цанков е криминално проявен    
Новини София. Единият от пострадалите при убийството на Боби Цанков в София е криминално проявен и познат на полицията. Това каза пред журналисти директорът на СДВР Валери Йорданов, предаде репортер на Агенция „Фокус”. По думите на Йорданов лицето е известно като Куция и е бил регистриран преди повече от 30 години за измама.

Другият, който също е пострадал при престрелката не е криминално проявено лице.
Юлиан ХРИСТОВ

Цветан Цветанов: Предполагаше се, че би могло да се случи нещо подобно
05 януари 2010 | 18:55 | Агенция "Фокус"
София. Предполагаше се, че би могло да се случи нещо подобно след провеждането на добри полицейски операции. Има напрежение и в контингента. Това, което искаме да направим, е да го преведем в известност и да противодействаме на подобни процеси. Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов след срещата си с главния прокурор Борис Велчев, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Работата на двамата, заедно с представители на градската прокуратура продължи няколко часа. По думите на Цветанов след срещата са начертани необходимите действия и от прокуратурата ще продължат работа и през нощта. Министърът не коментира това, дали убийството на Цанков е в отговор на масираните полицейски операции в края на миналата година и дали е демонстрация на сила от страна на криминалния контингент. Обиските, които се провеждат в „Бул инс” и комплекса „Царско село” са част от действия, предприети от полицията. Цветанов също така отказа да коментира дали това е очакваната акция „Наглите 3”.
Хората придружавали Цанков не са „обикновени граждани”, каза още Цветанов и допълни, че и двамата са известни на полицията.
Все още няма основно заподозряно лице за убийството, както и версия за него.
Юлиан ХРИСТОВ

 


Сходни връзки

Единият от пострадалите при убийството на Боби Цанков е криминално проявен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди