изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:09 EET
Арестуваха Маргините и Сако за убийството на Боби Цанков    
Ред и сигурност
Красимир и Николай Маринови, познати като братята Маргини, и наркобарона Стефан Бонев-Сако бяха задържани от МВР заради днешното убийство на журналиста Боби Цанков. Баретите проведоха спецакции в офиса на Маргините на столичния булевард "Джеймс Баучер", в къщата им в квартал "Бояна" и в спа-центъра на комплекс "Царско село".


В офисите баретите са търсили Маргините, но те били предупредени и напуснали, твърдят запознати. В къщата в "Бояна" бил задържан Големия Маргин, а Малкия е окошарен край парк-хотел "Москва".

За коплекс "Царско село" в Драгалевци се твърди, че също е на братята. Там обаче управлява Стойне Манолов, а според търговския регистър той е собственик на ЕООД със същото име. Фирмата му според отчетите й обаче не е упражнявала дейност от 2003 г.

Според столичния градски прокурор Николай Кокинов задържан за убийството е и Стефан Бонев-Сако, който е сочен за наследник на Христофорос Аманатидис-Таки в контрола върху наркопазара в София. Именно той бе арестуван за това, че заплашвал Боби Цанков. В телефонно интервю за бТВ, записано по-рано през деня Сако отрече да познава радиоводещия и да го е заплашвал.

"На задържаните е наложена полицейска мярка за 24 часа, като все още няма повдигнати обвинения срещу тях", коментира градският прокурор Николай Кокинов.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пък обяви, че акцията срещу Маргините и Сако е планирана на днешната му среща с главния прокурор Борис Велчев. Той прогнозира, че МВР може да извърши още арести на хора от криминалния свят във връзка с убийството на Боби Цанков. "Утре ще се реши дали има основание за 72-часово задържане на Маргините и Сако", завърши Цветанов. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Арестуваха Маргините и Сако за убийството на Боби Цанков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди