изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:18 EET
ХВЪРЛЯЧИТЕ В БАЛЧИК КАЛЯВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ СИ НА ПЛАЖНАТА ИВИЦА    
СпортХвърлячите от лекоатлетическия клуб в Балчик “Черно море 2005” тренират на открито дори и при тежките атмосферни условия през зимата, съобщи клубният бос Андреан Андреев.

Отборът не разполага със зала и именно заради това калява резултатите си под открито небе - дори и при минусовите температури през зимата. Заниманията се водят в сектора за хвърляния на полигона, който общината предостави на клуба или на плажната ивица до “Двореца”. Освен, че мятат уредите си на пясъка, те правят и физически упражнения. През останалото време влизат във фитнес залата.
До момента отборът е картотекирал 27 лекоатлети за състезанията тази година. Една от високите цели на балчиклии е състезателите Анастас Папазов и Здравко Димитров да покрият норматива и да участват в световния шампионат за юноши старша възраст. Първенството на планетата ще бъде това лято в Канада. Резултатът, който може да им даде квоти за големия спортен форум, е 71,90 м. При мъжете дискохвърлячът Енчо Щерев от Казанлък, който защитава цветовете на балчишкия клуб, се стяга за еврошампионата в Барселона. Той ще се бори за титулярното място в националния ни тим по време на държавния шампионат, където конкуренцията ще бъде сериозна. Андриан Андреев изказва специална благодарност на градоначалника на Балчик Николай Ангелов, който милее за спорта в Белия град и помага на отбора.

Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ХВЪРЛЯЧИТЕ В БАЛЧИК КАЛЯВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ СИ НА ПЛАЖНАТА ИВИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди