изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:56 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ПРЕГОВАРЯ С ФУТБОЛИСТИ ОТ "А" ГРУПА    
СпортФутболистите на Черноморец (Балчик) са все още във ваканция, а спортно-техническото ръководство работи по селекцията за пролетния полусезон.

Старши треньорът Радостин Димов съобщи за медиите, че се водят разговори за привличането на 4-5 състезатели с опит в "А" група. Целта на треньорския екип е преговорите да приключат до 11 януари, когато отборът ще се събере за първата си тренировка за Новата година. От щаба на балчишкия клуб потвърдиха информацията, че футболистите на Белия град ще проведат част от подготовката си за пролетния полусезон в Анталия. Избраниците на Радостин Димов ще заминат на 17 януари за турския курорт, където ще тренират в продължение на две седмици. Предвижда се по време на лагера тимът да изиграе две контроли. Наставникът на черноморци ще заведе в Анталия група от 23-ма състезатели. 
Перфектната организация, която се създава за предсезонната подготовка на отбора, предполага и по-високи цели  в първенството на Източната "Б" група. Според Радостин Димов целта пред отбора на Черноморец е в края на шампионата да бъде в първата тройка. Припомняме, че във временното класиране балчишкият тим е на пето място.  
 
 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ПРЕГОВАРЯ С ФУТБОЛИСТИ ОТ "А" ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди