изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:32 EET
МВР издирва Малкия Маргин    
Новини
Полицията издирва извършителите на убийството на радиоводещия Боби Цанков, станало вчера по обяд в центъра на София. МВР и Прокуратурата ще преценят днес дали имат достатъчно основание за 72-часово задържане на Красимир Маринов и Стефан Бонев-Сако. Те бяха задържани снощи при специализирана полицейска операция.


„Знаете, че Малкия Маргин и в момента се издирва от органите на реда. Към настоящия момент не е открит, а и самият той не се е предал”, каза вътрешният министър Цветан Цветанов, цитиран "Фокус".

Снощи в медиите излезе информация, че и двамата са арестувани, но се оказа, че единият още не е открит.

Той обясни, че продължават разпитите и разговорите с очевидци на убийството на Боби Цанков, назначени са експертизи на всичко, което е намерено на местопрестъплението. „Всичко, което е необходимо и представлява интерес, ще бъде направено във връзка с разкриването на убийството”, подчерта още той.

Министърът подчерта, цитиран от БНР, че ще се въздържа от коментари, докато нямат конкретни факти и обстоятелства, които да бъдат изнесени пред медиите или да бъде запозната обществеността за действията, които предприемат право-охранителните органи.

След като вчера при главния прокурор беше проведено съвещание след убийството на скандалния радиоводещ, днес ще се състои още едно между прокурори и ръководството на Столична дирекция на полицията.

Абсурд е Боби Цанков да е трябвало да бъде защитен свидетел по делото срещу братята Маргини, заяви междувременно пред bTV Людмил Рангелов, адвокат на Николай Маринов- Малкия Маргин. Вчера се появи такава информация. Според защитника Цанков не е имал никакви допирни точки с братята Маргини.

dir.bg

 


Сходни връзки

МВР издирва Малкия Маргин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди