изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:23 EET
ДВА ГОЛЕМИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТА СТАРТИРАТ В БАЛЧИК    
НовиниПрез тази година се очаква да започне строителството на завод за производство на енергия от слама, каза пред журналисти кметът на община Балчик Николай Ангелов. Той сподели още, че два проекта също ще бъдат реализирани през тази година, като инвеститорите са в процес на подготовка на документацията за реализирането им.

Ангелов не разкри кои са инвеститорите, но сподели, че единият е свързан с енергетика - ветропарк, който ще е разположен в землищата на селата Соколово и Храброво, а другият е в областта на туризма. Като добра отчете отишлата си 2009 г. още кметът на общината, като допълни, че неизпълнение на 100 % има само по отношение на приходите от такси придобиване на имот и продажба на общинска собственост. "Изпълнението ни на собствените приходи е в размер на 12 млн. лв. при план 14 млн. лв." - каза Ангелов. Той добави още, че тази година няма да бъдат променяни размерите на местните данъци и такси в общината, като бюджетът за 2010 г. отново ще е в рамките на 21-22 млн. лв. и добави, че отминалата година кметството е приключило с касова наличност от няколко хиляди лева.
 


Сходни връзки

ДВА ГОЛЕМИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТА СТАРТИРАТ В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди