изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:11 EEST
Последно предупреждение за Божидар Димитров    
Новини
Премиерът Бойко Борисов отправи последно предупреждение към министъра на българите в чужбина Божидар Димитров за непремерени изказвания.


В специално интервю за новините на bTV Бойко Борисов заяви: „А господин Божидар Димитров съм го предупредил, че при следващ случай просто се разделяме. Когато излизаш и обявяваш подобни неща без нито премиера, нито кабинета, нито парламента това да е обсъждано - не го правиш нито в качеството си нито на историк, нито на шеф на музей - ангажираш пряко министър-председателя и създаваш проблем".

Бойко Борисов заяви, че не е поставяно условие за членството на Турция в ЕС. В свое изказване Божидар Димитров твърди, че София ще поиска от Турция 20 милиарда долара компенсации за имотите на тракийските бежанци, като условия да подкрепи кандидатурата и за ЕС.

Днес по-рано заместник-министърът на външните работи Марин Райков заяви, че България не обвързва членството на Турция в Европейския съюз с темата за обезщетенията за имотите на тракийските българи, които Анкара трябва да плати. dir.bg
 
 
 
 


Сходни връзки

Последно предупреждение за Божидар Димитров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди